Hant Blog

Matcha Chia ontbijt

Hant Blog

Matcha Chia ontbijt

Ingrediënten (1 portie):●   2–3 el chiazaad●   1 tl matcha●   1 tl HANT honing●   ½ tl vanille-extract●   1 el Griekse yoghurt●   200 ml melk naar keuze Serveer:●   Granola, extra Griekse yoghurt en blauwe bessen Bereiding:1. Meng chiazaad, matcha, honing, vanille, yoghurt en melk in een kom.2. Klop alles goed los zodat er geen klontjes zijn.3. Zet minstens 2 uur in de koelkast (bij voorkeur een hele nacht ).4. Serveer met granola, extra Griekse yoghurt en blauwe bessen
Baba Ganoush Recept (voor 4 personen)

Hant Blog

Baba Ganoush Recept (voor 4 personen)

Een heerlijke, romige baba ganoush gemaakt met de pure extra vierge olijfolie van Hant Sla dit recept op voor later en breng een bezoekje aan hant.be om onze pure, biologische olijfolie te ontdekken. Baba Ganoush Recept (voor 4 personen): Ingrediënten: 2 middelgrote aubergines ¼ kopje tahin (ongeveer 60 ml) 3 eetlepels vers citroensap 2 eetlepels Hant extra vierge olijfolie + extra om te serveren 1/2 teentje knoflook ½ theelepel zeezout Fijngehakte verse peterselie (voor garnering) Gerookt paprikapoeder (voor garnering) Optioneel: chilivlokken Pita brood, om te serveren Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de aubergines in met een vork en snijd ze doormidden. Snijd met een mesje een ruitpatroon in het vruchtvlees. Bestrooi met zout en besprenkel met Hant olijfolie. Leg de aubergines met de snijkant naar boven op een bakplaat en bak tot ze zacht zijn (ongeveer 30–40 minuten). Laat even afkoelen en schep daarna het vruchtvlees eruit. Doe het auberginevlees, tahin, citroensap, olijfolie, knoflook en zout in een keukenmachine. Mix tot een gladde, romige dip. Schep de baba ganoush in een schaaltje en garneer met extra Hant olijfolie, peterselie, gerookt paprikapoeder en eventueel chilivlokken. Serveer met warm pita brood.   View this post on Instagram A post shared by HANT | Bone Broth & Natural Foods (@hant.be)  
Ramen Noodles met Bone Broth (bottenbouillon)

Hant Blog

Ramen Noodles with Bone Broth (bottenbouillon)

Welcome to Cooking with Hant! Today we share the recipe for our famous ramen, in which Hant’s bone broth is the absolute star of the show. Prepare for a flavorful, healthy, and nutritious meal that you will want to make again and again! 📌 Discover our bone broth here📺 Watch the video here. Step 1: An energetic start Begin your cooking adventure with a shot of bone broth: Benefits: Rich in collagen Promotes radiant skin Strengthens nails and joints Boost for your gut health Cheers! Step 2: Making the sauce A great ramen starts with a great sauce: Heat a splash of sesame oil in a pan. Add: Finely chopped garlic Grated ginger Fry until fragrant. Add the secret ingredient: 400 ml Hant’s bone broth (liquid gold). Let it melt into a silky smooth liquid. Flavor enhancers: 1 tbsp dark soy sauce 2 tbsp light soy sauce 1 tsp ketjap manis 1 tsp miso paste 1 tsp chili paste Let simmer gently. Dilute with some water if needed. Step 3: Preparing the vegetables Choose your favorite vegetables or use our selection: Soybean sprouts Shiitakes Bok choy Tofu marinated in soy sauce Stir-fry briefly to keep the vegetables crunchy. Step 4: The finale Assembling the ramen: Place a portion of cooked egg noodles in a deep bowl. Distribute the vegetables on top. Pour the sauce generously over it. Finishing touches: A handful of corn Sliced spring onions Dried onion Sesame seeds A sheet of seaweed And of course, a soft-boiled egg! Step 5: Tasting Take a bite and enjoy your delicious creation! 👏Applause for yourself, your cooking skills, and Hant – the star of the day! Share your creation! Did you make this ramen?📸 Share your version with us via social media with the hashtag #HantMade. We can’t wait to see your creations! Why Hant Bone Broth? Hant's bone broth is the perfect base for your recipes. Discover more at Hant Bone Broth.